Ελλάδα

Στον Εισαγγελέα ακόμη ένας Έλληνας ηθοποιός κατηγορούμενος για βιασμό

Ο κωμικός ηθοποιός που επρόκειτο να περάσει χτες το κατώφλι του Εισαγγελέα ζήτησε προθεσμία

Ακόμη ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός πρόκειται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για βιασμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του, ο βιασμός έγινε το 2020. Μάλιστα, η έρευνα βρίσκεται κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο ελεγχόμενος ηθοποιός να κληθεί ως ύποπτος για βιασμό.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας εδώ και αρκετό διάστημα και η έρευνα «έτρεχε» παράλληλα με τις άλλες έρευνες που ξεκίνησαν μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που έγιναν στο πλαίσιο του αποκαλούμενου και ως ελληνικού #metoo.

Προθεσμία ζήτησε ο Π.Φ.

Την ίδια στιγμή ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός Π.Φ. ζήτησε χτες και έλαβε προθεσμία δυο εβδομάδων. Ο ίδιος αναμένεται να δώσει στον εισαγγελέα τις ανωμοτί εξηγήσεις του για τρία συνολικά αδικήματα, σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Αυτό το διάστημα των δυο εβδομάδων ο γνωστός ηθοποιός θα μελετήσει τη δικογραφία ώστε να αναπτύξει τις δικούς του υπερασπιστικούς ισχυρισμούς.

Σημειώνεται ότι στην εισαγγελία έχουν διαβιβαστεί και νέοι φάκελοι με καταγγελίες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), οι οποίοι και αξιολογούνται.

(Φωτογραφία Unsplash)

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια