Ξενοδοχεία: Έτσι θα ανοίξουν φέτος - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι

Κρήτη
Ξενοδοχεία: Έτσι θα ανοίξουν φέτος - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»

Η διαχείριση των κρουσμάτων στο τουρισμό είναι βασισμένη στο επιχειρησιακό σχέδιο του ΕΟΔΥ με τους φορείς του υπουργείου τουρισμού να χαρακτηρίζουν επιτυχημένο το περυσινό μοντέλο.

Με βάση λοιπόν τον μέχρι τώρα σχεδιασμό όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV για τη διασφάλιση της εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος από το κατάλυμα είναι απαραίτητο να οριστεί υπεύθυνος εφαρμογής.

Η θέση του συντονιστή, ανάλογα με το μέγεθος του καταλύματος, μπορεί να καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, από υπάρχουσα θέση Γενικού Διευθυντή / Διευθυντή Ποιότητας κ.λπ. ή από νέα θέση στο οργανόγραμμα. Επίσης, μπορεί να ορισθεί σε επίπεδο Ομάδας Διαχείρισης.

Σε περίπτωση που το κατάλυμα έχει αναπτύξει σχέδιο δράσης (καταλύματα άνω των 50 δωματίων), ο συντονιστής για την επίβλεψη του σχεδίου δράσης και ο υπεύθυνος εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος δύναται να ταυτίζονται.

Τα καταλύματα έχουν την υποχρέωση κοινοποίησης στοιχείων επικοινωνίας στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας/ΕΟΔΥ του υπευθύνου εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης ύποπτου κρούσματος και του ιατρού που συνεργάζονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News