Έκτακτο επίδομα για κλειστές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ανακοινώνεται αύριο

Ελλάδα
Έκτακτο επίδομα για κλειστές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ανακοινώνεται αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

A. Πελώνη: Επιπλέον μέτρο στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο

«Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή», αναφέρει σε ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Σύμφωνα με το newsit.gr, πρόκειται για  επίδομα για τις κλειστές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, δηλαδή για οριζόντιο μέτρο που θα ανακοινώσει στις 9 π.μ ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενίσχυση θα φτάσει κατά μέσο όρο τις 2000 ευρώ για κάθε επιχείρηση που παραμένει κλειστή με κυβερνητική εντολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αντί να προτείνει, βρίζει. Αντί να ασκεί θεσμική κριτική, ακολουθεί ρητορική καφενειακού επιπέδου.

Ως προς τους χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφουμε ακέραιους. Η χώρα ατύχησε σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, να έχει αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Κρίμα.

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαϊα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει.

Ας μας πει λοιπόν ο κ. Τσίπρας: Πρέπει να εμπιστευόμαστε τη γνώμη των επιστημόνων;

Ή ο ίδιος θέλει να τους ακούει μόνο όποτε οι εισηγήσεις του αρέσουν και δεν συνεπάγονται δυσάρεστες αποφάσεις;

Η κυβέρνηση έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, στηρίζει με κάθε τρόπο όσους πλήττονται.

Αύριο το πρωί η κυβέρνηση ανακοινώνει επιπλέον μέτρο που θα αφορά τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που θα παραμείνουν κλειστές το μήνα Απρίλιο με κυβερνητική εντολή».

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, αύριο, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 στις 12:30 μ.μ..

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News