Ελλάδα

ΣΕΗ: «Βόμβα» από τον Πασχάλη Τσαρούχα για απειλές προς το Πειθαρχικό

Η ανάρτηση που έχει προκαλέσει προβληματισμό

Αποκάλυψη του Πασχάλη Τσαρούχα μετά την κατάθεση φακέλων στην Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας με καταγγελίες ηθοποιών για περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ορισμένες εκ των οποίων σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έκανε μια ανάρτηση στο facebook που προκαλεί αίσθηση. Ουσιαστικά αποκάλυψε ότι κάποιοι θέλουν να μπλοκάρουν με αθέμιτους τρόπους τη διαδικασία. Ότι απειλούν και θέτουν τελεσίγραφα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ. Ο ίδιος διαμηνύει με την σύντομη ανάρτησή του ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: "Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές". "...θα ξαναβρεθούμε"

Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η., αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές.

Δημοσιεύτηκε από Paschalis Papatsarouchas στις Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

Οι φάκελοι που κατατέθηκαν

Στην τελευταία εμφάνισή του στο γραφείο του εισαγγελέα ο Π. Τσαρούχας είχε δηλώσει: "Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. Εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. Εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα."

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, είχε ήδη από τις αρχές του Μαρτίου παραδώσει στην Εισαγγελία άλλον έναν φάκελο με 18 νέες καταγγελίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και καταγγελίες σε βαθμό κακουργήματος για τρεις πασίγνωστους ηθοποιούς που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα.

Πρόθεση των εισαγγελικών λειτουργών είναι άμεσα να καλέσουν σε κατάθεση όλα τα πρόσωπα που κατέφυγαν στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ για να καταγγείλουν σοβαρά περιστατικά που παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον.

"Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε", δήλωσε ο κ. Τσαρούχας εξερχόμενος από το γραφείο του Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται και άλλοι φάκελοι που περιέχουν καταγγελίες σε βαθμό πλημμελήματος, οι οποίες επίσης αναμένεται να ερευνηθούν.

Πηγή: thetoc.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια