Ωδή στους Μικρούς και τους Μεγάλους ήρωες των 200 χρόνων από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Ελλάδα
Ωδή στους Μικρούς και τους Μεγάλους ήρωες των 200 χρόνων από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά και διάσημα που διέπρεψαν σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας

Οι πρώτες προσωπικότητες της δράσης ««Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» της Επιτροπής «Ελλάδας 2021», φιλοξενούνται ψηφιακά κατά αποκλειστικότητα στην ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το πρωί της 25ης Μαρτίου. Στις 12 το μεσημέρι η δράση θα είναι επίσημα προσβάσιμη και στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

Η δράση, που αποτελεί μια ωδή στους Μικρούς και τους Μεγάλους ήρωες των 200 χρόνων, περιλαμβάνει την προβολή σε δημόσιες οθόνες, εικόνων και βιογραφικών στοιχείων, 1000 ιστορικών προσώπων που με το έργο τους άφησαν το αποτύπωμά τους στη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας.

Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά και διάσημα που διέπρεψαν σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας αλλά και για ανθρώπους της καθημερινότητας, που ξεχώρισαν για την προσφορά τους. Η δράση θα προβάλλεται σε υπάρχοντα συστήματα δημόσιας προβολής, σε διάφορα σημεία όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα αεροδρόμια, οι σταθμοί των τρένων και άλλους συμβεβλημένους φορείς, αλλά και διαδικτυακά.

Στις 25 Μαρτίου θα παρουσιαστούν οι πρώτες 200 προσωπικότητες και στη συνέχεια η δράση θα επεκταθεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να υπογραμμιστεί το 2021 ως η «χρονιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News