Κορωνοϊός: Nέο αρνητικό ρεκόρ στα κρούσματα σήμερα;

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Nέο αρνητικό ρεκόρ στα κρούσματα σήμερα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες για «μαύρο» ρεκόρ με πάνω από 3.500 νέα κρούσματα

Νέο «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ.

Με τους διασωληνωμένους να φτάνουν σε σοκαριστικούς αριθμούς, τα κρούσματα σήμερα αναμένεται να φτάσουν σε νέο ιστορικό υψηλό τελειώνοντας μια και καλή τη συζήτηση για το άνοιγμα της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα από 3.500 κρούσματα. Μάλιστα, νωρίτερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε ότι σήμερα θα υπάρχει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Στην πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού αλλά και στην επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση τόσο στη χώρας μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσερχόμενος στην συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Μαζί με τον κύριο Αρκουμανέα είναι ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ καθηγητής Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος και ο Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας ΕΟΔΥ Δρ. Στράτος Γεραγώτης.

«Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» υπογράμμισε ο κ. Αρκουμανέας και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων». Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρκουμανέας, τις επόμενες ημέρες περιμένουμε αύξηση των κρουσμάτων, ενώ επεσήμανε ότι και σημερά ο αριθμός των νέων κρουσμάτων θα ειναι ιδιαίτερα υψηλός.

«Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία» τόνισε από την πλευρά του ο Μακαριώτατος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία Αρχείου unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News