Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή: ΕΔΕ για τη διαρροή του βίντεο

Ελλάδα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή: ΕΔΕ για τη διαρροή του βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για το τροχαίο με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα  

Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα πραγματοποιηθεί για τη διαρροή βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή του τροχαίου μπροστά στη Βουλή με, έχει διαταχθεί στη Βουλή.

Η έρευνα διενεργείται προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, καθώς κοινοβουλευτικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται για υποκλοπή που έγινε εντός του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός αυτό ταυτοποιείται από τη συσκευή από την οποία παίζει το υλικό και φαίνεται να πρόκειται για οθόνες της ΥΑΒΕ (Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων). Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Το υλικό από το τροχαίο της περασμένης Παρασκευής αναρτήθηκε στον επώνυμο λογαριασμό του Θάνου Κόκκαλη στο YouTube που σημείωσε στην περιγραφή: «ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21.»

Στο βίντεο, ένα υπηρεσιακό όχημα φαίνεται να στρίβει αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας προς τη Βουλή, όταν ένα ταξί από το αντίθετο ρεύμα σταματά για να του επιτρέψει να περάσει. Ο αναβάτης της  μηχανής συνεχίζει κανονικά την πορεία του ενώ το υπηρεσιακό όχημα έχει στρίψει, και συγκρούεται με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News