Σούπερ μάρκετ: Aλλάζει το ωράριο από αύριο;

Ελλάδα
Σούπερ μάρκετ: Aλλάζει το ωράριο από αύριο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές - Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποψινές ανακοινώσεις

Ένα από τα μέτρα που φαίνεται πως έχουν κλειδώσει και αναμένεται να ανακοινωθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά είναι η αλλαγή ώρας στην απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα. Εάν και εφόσον ανακοινωθεί το συγκεκριμένο μέτρο, από αύριο θα έχουμε νέες αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Μέχρι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τα σούπερ μάρκετ έκλειναν στις 18:30 μισή ώρα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Από αύριο, εφόσον εφαρμοστεί απαγόρευση κυκλοφορίας στις 21:00 τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν μισή ώρα πριν και συγκεκριμένα στις 20:30.

Σήμερα, στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη,  το Ηράκλειο και τα Χανιά , τα σούπερ μάρκετ κλείνουν το Σάββατο στις 18:30.

Αν το μέτρο επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της επικράτειας στις οποίες η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι 19:00 (περιοχές σε βαθύ κόκκινο, εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης λόγω μητροπολιτικότητας) τότε και τις καθημερινές στις περιοχές αυτές τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 20:30.

Φωτογραφία : rawpixel

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News