Ελλάδα

Ντόρα Μπακογιάννη για το δυστύχημα έξω από την Βουλή: «Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη - Οι ευθύνες θα αποδοθούν»

«Την ώρα που βρισκόμουν στην Βουλή, υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού»

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με υπηρεσιακό όχημα που έβγαινε από τη Βουλή σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Παρασκευής με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη στο Twitter, «την ώρα που βρισκόμουν στην Βουλή, υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού»

Αναλυτικά η δημοσίευση:
«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη.

Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου.

Επικοινώνησα μαζί για να τους εκφράσω την συμπαράσταση μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια