Προκλητικές δηλώσεις Ακσόι: «Καλούμε την Ελλάδα να επιστρέψει τους γκιουλενιστές»

Ελλάδα
Προκλητικές δηλώσεις Ακσόι: «Καλούμε την Ελλάδα να επιστρέψει τους γκιουλενιστές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα έχει γίνει ένας ασφαλής προορισμός για τα μέλη του FETO (διεθνής τρομοκρατική οργάνωση) που μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε αυτή τη χώρα και να προχωρήσουν τη δράση τους», αναφέρει σε δηλώσεις του

Σε εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τη χώρα μας, πως υποθάλπει την οργάνωση FETO, που είναι οι υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Στην προκλητική αυτή δήλωση, σύμφωνα με τον ιστότοπο newsit.gr, ο Χαμί Ακσόι αναφέρει τα εξής:

«Το FETO είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση υπεύθυνη για τους θανάτους 251 ανθρώπων και για τους τραυματισμούς περισσότερων από 2.000 ανθρώπων στη χώρα μας.

Επίσης αποτελεί μια τεράστια απειλή για όλες τις χώρες. Η Τουρκία περιμένει συνεργασία από όλες τις χώρες στη μάχη κατά αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρατηρήθηκε ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένας ασφαλής προορισμός για τα μέλη του FETO που μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε αυτή τη χώρα και να προχωρήσουν τη δράση τους. Μαζί με αυτό και το PKK και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις συνεχίζουν την δράση τους στην Ελλάδα.

Καλούμε την Ελλάδα να ανταποκριθεί στο αίτημά μας για την επιστροφή των μελών του FETO».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News