ΕΔΕ για την ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Κρήτη
ΕΔΕ για την ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση σχετικά με Δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εμπρηστική ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον τραυματισμό του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, απευθύνεται στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας τους να αποδοκιμάσουν την ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει:

«Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος; Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας. Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης έχει ως εξής:

Τονίζεται ότι η ανακοίνωση αυτή έχει πλέον «κατέβει» από τη σελίδα της ΕΝΕΦΚ.

ΕΔΕ από τη ΓΑΔΑ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τον ιστότοπο in.gr, διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση σχετικά με Δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης και αναπαράγεται σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News