Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» στο πρώτο αθηναϊκό μπακάλικο του Λονδίνου

Ελλάδα
Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» στο πρώτο αθηναϊκό μπακάλικο του Λονδίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ψωνίζουν οι πελάτες του ελληνικού μπακάλικου στο Λονδίνο

«Μυρίζει» Ελλάδα στο κέντρο του Λονδίνου, με το πρώτο αθηναϊκό μπακάλικο της Μεγάλης Βρετανίας να κάνει… θραύση. Έλληνες αλλά και Άγγλοι επισκέπτονται την ελληνική συνοικία του Λονδίνου, μέσα στην οποία βρίσκεται και το συγκεκριμένο μπακάλικο. 

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Κρήτη Σήμερα» ταξίδεψε στην ελληνική περιοχή που βρίσκεται στην «καρδιά» του Λονδίνου, εκεί όπου περίμενε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Τανίδης, ένας Έλληνας κάτοικος της Μ. Βρετανίας και εργαζόμενος στο μπακάλικο. 

Όλοι ανεξαιρέτως προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα, όπως τόνισε στην εκπομπή ο κ. Τανίδης, ενώ η φέτα, οι ελιές και το ελαιόλαδο αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές των πελατών. Αν και περιορισμοί υφίστανται, καθώς δεν μπορούν να βρίσκονται πολλοί πελάτες ταυτόχρονα στο χώρο, αυτό δεν εμποδίζει κανέναν από το να κάνει τα ψώνια του και να απολαύσει αυθεντικές ελληνικές γεύσεις απευθείας στο τραπέζι του, στο Λονδίνο.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Τανίδης για το μπακάλικο & την καθημερινότητα στη Μ. Βρετανία, στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News