Δυτική Αττική: Τρεις άνδρες μέθυσαν και βίασαν 15χρονες ξαδέρφες

Ελλάδα
Δυτική Αττική: Τρεις άνδρες μέθυσαν και βίασαν 15χρονες ξαδέρφες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στη Δυτική Αττική

Τρεις άνδρες - εκ των οποίων οι δύο αδέρφια - μέθυσαν και πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής δύο 15χρονες ξαδέρφες και έπειτα βίασαν τη μία και ασέλγησαν στην άλλη.

Τα δύο αδέλφια, 19 και 24 ετών συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Το σκηνικό του τρόμου με θύματα τα δύο κοριτσάκια στήθηκε το βράδυ της 3ης Μαρτίου. Οι δύο κοπέλες, οι οποίες είναι εξαδέλφες, βρίσκονταν σε πλατεία στο Ίλιον. Οι δύο δράστες, τα αδέλφια ηλικίας 19 και 24 ετών που τις γνώριζαν, τις πλησίασαν και τους πρόσφεραν αλκοόλ. Τα κορίτσια, ανυποψίαστα κατανάλωσαν και λίγη ώρα αργότερα, ευρισκόμενες υπό την επήρεια μέθης, οδηγήθηκαν από τους δράστες - και τον τρίτο συνεργό τους - σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Τα σκηνικά που ακολούθησαν με τα δύο κοριτσάκια, είναι εφιαλτικά. Ο ένας δράστης, ο 19χρονος, με τη χρήση βίας οδήγησε τη μια 15χρονη στο μπάνιο του δωματίου, όπου τη βίασε, ενώ ο αδελφός του ασέλγησε στην εξαδέλφη της.

Τα κοριτσάκια, όταν συνήλθαν, επέστρεψαν στην οικία τους, όπου ενημέρωσαν τους γονείς τους και οδηγήθηκαν άμεσα στο «Παίδων», όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η μια 15χρονη, η οποία βιάστηκε, έφερε κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Πηγή:  protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News