Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη συνέντευξη και φωτογραφία της Ιωάννας – «Ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει»

Η 34χρονη σπάει τη σιωπή της για τα γεγονότα

Για πρώτη φορά η Ιωάννα, σπάει τη σιωπή της ,δίνει την πρώτη της συνέντευξη και μιλάει για την τραγική εμπειρία της σχεδόν 10 μήνες, από την 21η Μαϊου 2020, όταν η 34χρονη δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα.

"Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει”, λέει για την 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου κατηγορούμενη στο περιοδικό «ΟΚ!» που θα κυκλοφορήσει.

Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο. Με ανακοίνωση της τον Δεκέμβριο η Ιωάννα απάντησε στους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει.

Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι "Άρλεκιν". Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο".

H Iωάννα μιλάει επώνυμα στο περιοδικό που δημοσιεύει και φωτογραφία της.

Πηγή: thetoc.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια