Ελλάδα

Σφοδρή αντιπαράθεση βουλευτή Δ. Καιρίδη με τον ερευνητή Κ. Φαρσαλινό

Δ. Καιρίδης: Η Ελλάδα τα πάει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, όχι σε στείρα αντι-προπαγάνδα

Κ. Φαρσαλινός : Η επιστημονική διαφωνία σε ανεπαρκή μέτρα δεν είναι προπαγάνδα

΄Έντονη αντιπαράθεση, διαφωνίες και ένα θερμό διάλογο προκάλεσε στον 98.4 η κλήση στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη προκειμένου να διευκρινίσει αν σε τηλεοπτική εκπομπή των Αθηνών , μετά την παρέμβαση του ερευνητή Κωνσταντίνου Φαρσαλινού , αν  σχολίασε εν απουσία του για «προπαγανδιστές με επιστημονικοφανείς απόψεις » , αναφερόμενος στον ερευνητή.

Ο κ. Καιρίδης είπε ότι οι αναφορές του δεν ήταν για τον κ. Φαρσαλινό, αλλά για το κανάλι που τον φιλοξένησε επειδή ήταν μονομερής παρουσίαση επιστημόνων που απλά ασκούσαν προπαγανδιστική κριτική κατά της κυβέρνησης.

Η Ελλάδα είπε ο κ. Καιρίδης , τα έχει πάει πολύ καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας ακόμη και από μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες και στον έλεγχο της κατάστασης και στον αριθμό των νεκρών παρότι δυστυχώς χάθηκαν συνάνθρωποι μας. Τα μέτρα τόνισε είναι τα καλύτερα που εισηγούνται οι επιστήμονες της; Επιτροπής και αποδέχεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση και δεν έχω δει κανένα μέλος της Επιτροπής να διαφωνεί και να παραιτείται.

Ο κ. Καιρίδης υποστήριξε ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και ήδη σπάσαμε το φράγμα του 1 εκατομμυρίου εμβολιασμών όταν όμως του επισημάνθηκε ότι αυτό αφορά δόσεις κι όχι εμβολιασθέντες , τόνισε ότι πράγματι έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά πάμε πολύ καλά.

Ο κ. Φαρσαλινός ανταπάντησε ότι η επιστημονική διαφωνία δεν είναι προπαγάνδα και όταν μάλιστα ένα χρόνο τώρα , η μονή επιλογή στη δημόσια υγεία είναι τα lockdown που ούτε την διασπορά αναχαίτισαν και την οικονομία έπληξαν και την κοινωνία κατέστρεψαν δυσανάλογα από αυτό που υποτίθεται ότι με τα μέτρα θα διέσωζαν .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια