Ελλάδα

Μ. Κριθαρίδης: «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να προωθεί το ανόητο και επικίνδυνο πιστοποιητικό εμβολιασμού»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 επικρίνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – «Επιμένει στις ανοησίες περί πιστοποιητικού εμβολιασμού»

Το ΜέΡΑ 25 δια του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη επικρίνει τον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης όχι απλώς δεν μαθαίνει από τα λάθη του, αλλά αντιθέτως επιμένει στις ανοησίες περί πιστοποιητικού εμβολιασμού».

Αυτό, προσθέτει, επανέλαβε και σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής, όπου προέτρεψε τα κράτη μέλη της ΕΕ να σπεύσουν κιόλας να υιοθετήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν το κάνει ο ιδιωτικός τομέας!

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «πέρα από το ότι προωθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού τη στιγμή που με δύο δόσεις δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα ούτε το 3% του πληθυσμού της χώρας, παράλληλα προεξοφλεί και το γεγονός ότι ο ιδιωτικός τομέας θα κατακρεουργήσει τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών, όπως είναι τα ιατρικά δεδομένα και το κατά πόσο αυτοί έχουν εμβολιαστεί, ή όχι».

Προφανώς, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης, «το άριστο επιτελικό του κράτος είναι ανίκανο να επιβάλει κανόνες στον ιδιωτικό τομέα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια