H κατάθεση - φωτιά που οδήγησε στη σύλληψη Λιγνάδη: «Με απειλούσε με όπλο»

Ελλάδα
H κατάθεση - φωτιά που οδήγησε στη σύλληψη Λιγνάδη: «Με απειλούσε με όπλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

4 ώρες κατέθετε γυναίκα που γνώριζε καλά στον σκηνοθέτη

Μια κατάθεση – φωτιά ,ήταν ένας από τους λόγους που οδηγήθηκε στη σύλληψη ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.  Σύμφωνα με το Alpha, η γυναίκα, η οποία βρισκόταν πολύ κοντά για χρόνια με τον σκηνοθέτη, κατέθεσε τουλάχιστον για 4 ώρες και την επόμενη μέρα ήρθε η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα». Αυτό κατέθεσε, μεταξύ άλλων, για τον Δημήτρη Λιγνάδη η γυναίκα «μυστήριο» την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου για τον γνωστό σκηνοθέτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν μόλις 19 ετών και σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης, όταν γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του. Όταν όμως κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, αντέδρασε.

Γιατί κράτησε το στόμα της κλειστό

Σύμφωνα με την κατάθεσή της η γυναίκα το 2016 είπε στον γνωστό σκηνοθέτη: «Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω» και εκείνος της απάντησε: «Αν το κάνεις θα σου τινάξω με όπλο τα μυαλά στον αέρα». Η γυναίκα υποστήριξε ότι από φόβο για τη ζωή της κράτησε το στόμα της κλειστό και ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη. Τελικά η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει, έστω και αργά, όταν ξεκίνησε το κύμα καταγγελιών για τον σκηνοθέτη.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα εκεί νεαρά αγόρια και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», κατέθεσε η γυναίκα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News