«Έδινε ναρκωτικά και πρότεινε όργια στα παιδιά»: Νέα μαρτυρία - κλειδί για τον γνωστό σκηνοθέτη

Ελλάδα
«Έδινε ναρκωτικά και πρότεινε όργια στα παιδιά»: Νέα μαρτυρία - κλειδί για τον γνωστό σκηνοθέτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο μάρτυρας

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο «φως» σχετικά με τη μήνυση εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.

Το βράδυ της Παρασκευής νεαρός άνδρας κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι βρέθηκε και ο ίδιος στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή και αλλά παιδιά, και πως ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις. Όπως όμως λέει ο νεαρός, τα παιδιά δεν προχώρησαν σε πράξεις μαζί του.

Ο νεαρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Ο νέος μάρτυρας είναι ένας άνδρας τον οποίο επικαλείται στη μήνυσή του ο 25χρονος ο οποίος  κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και το βιασμό του σε ηλικία 14 ετών, το 2010.

Ο μάρτυρας ανήκε στην παρέα των ανηλίκων στα οποία ο σκηνοθέτης φέρεται να έκανε ανήθικες προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του.

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου είπε ότι είναι σίγουρος ότι λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Πηγή: ethnos.gr, iefimerida.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News