Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ» - Λόγω της παρατεταμένης διακοπής ρεύματος

Ελλάδα
Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ» - Λόγω της παρατεταμένης διακοπής ρεύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αποκαρδιωτική κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος στις γειτονιές της πόλη μας για πέμπτη ημέρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο»

Την απόφασή του να κινηθεί νομικά κατά του ΔΕΔΔΗΕ για την παρατεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Χαλανδρίου, γνωστοποίησε ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος. Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «αποκαρδιωτική κατάσταση» μετά το πέρασμα της «Μήδειας» και πως ήδη έχει δώσει τη σχετική εντολή στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου δήλωσε συγκεκριμένα: «Η αποκαρδιωτική κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος στις γειτονιές της πόλη μας για πέμπτη ημέρα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η πρωτοφανής αναλγησία των υπευθύνων του ΔΕΔΔΗΕ δοκιμάζει την υπομονή όλων μας και θέτει σε κίνδυνο περιουσίες, ελπίζουμε όχι και ανθρώπινες ζωές».

Και ο κ. Ρούσσος πρόσθεσε: «Έχω δώσει εντολή στη Νομική Υπηρεσία για τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο Δήμος Χαλανδρίου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δοκιμαζόμενους δημότες του, να κινηθεί νομικά εναντίον του ΔΕΔΔΗΕ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News