Ανοίγουν εκτάκτως καταστήματα στην Αττική

Ελλάδα
Ανοίγουν εκτάκτως καταστήματα στην Αττική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα κυβερνητική απόφαση λίγα 24ωρα μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Εκτάκτως και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου ανοίγουν στον βόρειο και ανατολικό τομέα της Αττικής, καταστήματα πώλησης θερμαντικών σωμάτων και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών λόγω των καιρικών συνθηκών έτσι ώστε να εφοδιαστούν οι πολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Η απόφαση της κυβέρνησης έρχεται λίγα 24ωρα μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια», ενώ τουλάχιστον 3.500 σπίτια δεν έχουν ρεύμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη από σήμερα έως τις 28/2 επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων στον Βόρειο και Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής που πωλούν συσκευές θέρμανσης μη ηλεκτρικές καθώς και λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων τζαμιών κλπ.

ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών σε 3.500 περίπου νοικοκυριά   

 Συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, 'Ανοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών, ενημέρωσε το πρωί ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σημειώνει ακόμη ότι η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

 Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία: intime

dikaiologitika - ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News