Ελλάδα

«Μάχη» από τα συνεργεία για να ηλεκτροδοτηθούν 10.000 νοικοκυριά μετά την «Μήδεια»

Επανήλθε η τηλεκτροδότηση στα 70.000 νοικοκυριά

Αγώνας δρόμου για τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση στα 70.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στην Αττική που ήταν βυθισμένα στο σκοτάδι λόγω του χιονιά και των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία Μήδεια.


Οπως είπε ο Δημήτρης Μπαμπανίκας, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου, στην «Ωρα Ελλάδος» «έχει αποκατασταθεί το ρεύμα σε κάποιους οικισμούς αλλά όχι σε όλους». Ο ίδιος ο κ. Μπαμπανίκας μάλιστα, είναι από την Δευτέρα χωρίς ρεύμα, όπως τόνισε.


Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σήμερα τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 10.000 νοικοκυριών. Το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Αττικής - που ανέρχεται σε περίπου 440 άτομα .Όπως ανακοινώθηκε με επιπλέον 60 τεχνικούς από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος (στις οποίες οι ζημιές αποκαταστάθηκαν) ενισχύονται σήμερα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, που εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστια της Αθήνας.


Έως αργά το βράδυ της Τετάρτης είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις και ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του συνέχισαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.


Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια