Κέρκυρα: Με παράλυση νοσηλεύεται γιατρός - Εξετάζεται αν σχετίζεται με το εμβόλιο

Ελλάδα
Κέρκυρα: Με παράλυση νοσηλεύεται γιατρός - Εξετάζεται αν σχετίζεται με το εμβόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για COVID-19

Στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας νοσηλεύεται ένας από τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες.Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr χθες έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στην μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Δεύτερο περιστατικό στην Κέρκυρα

Αυτός είναι ο δεύτερος γιατρός που εμφανίζει παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Υπενθυμίζουμε ότι τα ίδια συμπώματα εμφάνισε και μία 42χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα.

Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για COVID-19, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού για την 42χρονη νοσηλεύτρια.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διακριβωθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News