Η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε απόπειρες βιασμού από επιχειρηματίες

Life
Η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε απόπειρες βιασμού από επιχειρηματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτική εμπειρία για την τραγουδίστρια στα 15 της χρόνια

Βαθιά εξομολόγηση από την Κατερίνα Στανίση η οποία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε στην εφιαλτική εμπειρία που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της, όταν Έλληνες επιχειρηματίες στη Γερμανία αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα. Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει τις πόρτες» ανέφερε η λαϊκή τραγουδίστρια στη Βίκυ Χαντζή.

Παράλληλα, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δεν ανταποκρίθηκε στην ερωτική προσέγγιση ενός συνεργάτη της, μαέστρου, με δυσάρεστες συνέπειες στη δουλειά της. «Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος» δήλωσε σύμφωνα με το ethnos.gr η ίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News