Αγωνία για τον ράπερ Lamanif: Το ροζ βίντεο, οι απειλές για αυτοκτονία και η εξαφάνιση

Ελλάδα
Αγωνία για τον ράπερ Lamanif: Το ροζ βίντεο, οι απειλές για αυτοκτονία και η εξαφάνιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ με 24χρονο ράπερ, που έχει εξαφανιστεί - Απειλούσε να αυτοκτονήσει - Ενεργοποιήθηκε το silver alert

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 24χρονο ράπερ, ενώ στην ενεργοποίηση του silver alert προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία από τη Θεσσαλονίκη και να δοθεί τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής του.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το protothema.gr, η γιαγιά του νεαρού μουσικού από την Περαία, μετέβη και σήμερα το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού όπου υπέγραψε την υπεύθυνη δήλωση για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του εγγονού της που ουσιαστικά δίνει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι αναζητήσεις. Όπως λένε οι πληροφορίες, η γιαγιά είναι το άτομο που μέχρι στιγμής κινεί όλες τις διαδικασίες καθώς οι γονείς του ράπερ ζουν μόνιμα στη Γερμανία.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού που χειρίζονται την υπόθεση συγκεντρώνουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία και αξιοποιούν όλες τις πληροφορίες προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν τον γρίφο με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε ότι ο νεαρός είναι εν ζωή

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ευαίσθητο άτομο που έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που κάποιοι διακίνησαν μέσω social media και εξαφανίστηκε προκειμένου να απομονωθεί.

Στο παιχνίδι των ερευνών έχει μπει και το CSII Institute, που διευθύνει ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ που ίδρυσε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος είναι σε ανοικτή γραμμή με τους γονείς του νεαρού και συγκεντρώνει πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση.

Ο ίδιος μιλώντας στο Protothema.gr δηλώνει πως πρόκειται για μια άκρως σοβαρή ιστορία πίσω από την οποία κρύβονται περίεργα κυκλώματα επισημαίνοντας πως «Ας σταματήσουν κάποιοι να διασύρουν τον νεαρό. Ας βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί το παιδί…».

Τα φοιτητικά χρόνια στα Γιάννενα, οι σύλληψη και το «παρών» στο τμήμα

Πληροφορίες του Protothema.gr λένε ότι ο νεαρός ράπερ πριν ασχοληθεί ενεργά με τη μουσική σπούδαζε στα Γιάννενα. Μάλιστα συνδύαζε τις σπουδές με τον αθλητισμό και καθώς ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής έφθασε να παίζει στην ομάδα της πόλης.

Πριν τρία χρόνια, μια γνωριμία που είχε ενώ βρισκόταν στα Γιάννενα άλλαξε για πάντα τη ζωή του. Βρέθηκε κατηγορούμενος για εμπλοκή σε κύκλωμα ναρκωτικών με τις πληροφορίες να λένε ότι ενδεχομένως δεν είχε σχέση όμως ήταν υποχρεωμένος μέχρι το δικαστήριο να δίνει τρεις φορές το μήνα το παρών (κάθε 10 - 20 και 30 του μηνός) στο Τμήμα Θερμαϊκού καθώς δήλωσε ως διεύθυνση κατοικίας το σπίτι της γιαγιάς του, μια μονοκατοικία στην Περαία. Εκεί είχε στήσει και το στούντιο του και είχε αφιερωθεί στη μουσική που τόσο αγαπούσε.

Πατέρας ράπερ: «Ελπίζω να βρεθεί, ελπίζω να είναι ζωντανός»

Ο πατέρας του εξαφανισθέντος μιλώντας από το Αμβούργο της Γερμανίας, όπου ζει μόνιμα, στο protothema.gr, δήλωσε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε με το παιδί του ήταν με φωνητικό μήνυμα. «Μου άφησε ένα φωνητικό μήνυμα, λέγοντάς μου μπαμπά τι κάνεις. Του απάντησα λίγη ώρα αργότερα, καθώς ήμουν στη δουλειά μου. Ήταν η τελευταία φορά που τον άκουσα. Έκτοτε το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημέμνο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ελπίζω να βρεθεί, ελπίζω να είναι ζωντανός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News