Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου που σκοτώθηκε από μηχανάκι - «Ξεψύχησε στα χέρια μου»      

Ελλάδα
Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου που σκοτώθηκε από μηχανάκι - «Ξεψύχησε στα χέρια μου»      

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς του παιδιού που παρασύρθηκε από μηχανάκι

Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου αγοριού που ξεψύχησε στο δρόμο έπειτα από φονική παράσυρση στη Ζάκυνθο.

«Το παιδί ήταν με έμενα. Με άφησε από μπαταρία το αμάξι. Άλλαζα μπαταρία, ήταν μ’ έμενα. Μου λέει “μπαμπά θέλω να μπω μέσα”. Πριν μπει μέσα, όπως πήγε να μπει και έρχεται ο άλλος και παρασέρνει το παιδάκι με το μηχανάκι. Αφού το πέταξε 30-40 μέτρα. Πάνω στα χέρια μου τέλειωσε» λέει ο πατέρας του 8χρονου μιλώντας στο Mega.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την ώρα που ο πατέρας άνοιγε το καπό και ο 8χρονος επιχείρησε να μπει στο αυτοκίνητο.

«Το μηχανάκι πήγαινε από την αντίθετη πλευρά του δρόμου. Έτρεχε, τον χτύπησε και τον πέταξε 30-40 μέτρα μακριά. Το παιδί ξεψύχησε στο δρόμο, ούτε στο νοσοκομείο δεν πρόλαβε να πάει» περιγράφει ο πατέρας.

«Η μάνα του από χτες, δεν μπορεί, με το ζόρι αναπνέει. Δεν μπορεί να πάρει ανάσα» συμπληρώνει.

Όσο για το αδικοχαμένο παιδί ήταν «πολύ χαρούμενο και πολύ ξύπνιο. Χαμογελαστός, παιχνιδιάρης, σωστός, όταν σου μίλαγε ήταν σαν να σου μιλάει ένας 15χρονος».

Όπως περιγράφει ο πατέρας, από την ημέρα που γεννήθηκε, ο 8χρονος πάλευε για τη ζωή του καθώς, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

«Μια ζωή, από τη στιγμή που γεννήθηκε ως τώρα. Νοσοκομείο το πηγαίναμε δύο φορές στην Αθήνα το χρόνο. Μετά φυσιοθεραπείες, ζάχαρη δεν του δίναμε, αλάτι. Του κάναμε κορτιζόνη» σημειώνει και συμπληρώνει «μια ζωή πολεμούσα γι’ αυτό το παιδί να το μεγαλώσω και να έρχεται ο άλλος χωρίς να βλέπει τον κόσμο».

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της οικογένειας να συνεισφέρουν οικονομικά για να γίνει η κηδεία στην Αλβανία, συμφωνα με το ρεπορτάζ.

(Φωτογραφία Unsplash)

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News