Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου την έπεφτε διευθυντής στην τηλεόραση»

Life
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου την έπεφτε διευθυντής στην τηλεόραση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφηγήθηκε τον τρόπο που τον απέρριψε

Nέα αποκάλυψη παρενόχλησης έγινε γνωστή από τη γνωστή παρουσιάστρια-δημοσιογράφο, την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία είναι μόνιμα εγκατεστημένη στη Σουηδία, αλλά αναφέρθηκε στην περίοδο που δούλευε στην Ελλάδα.

"Μου την έπεφτε ένας διευθυντής… πολύ γελοίος τύπος. Όταν άρχισε να με πλησιάζει με άλλον τρόπο και να απαιτεί άλλα πράγματα από εμένα, του είπα: ‘’Δεν βγαίνω με διευθυντές τα βράδια. Θα είμαι στο γραφείο στις 9 το πρωί’’. Και μου λέει τότε: "Τώρα που σε βλέπω, λίγο πεταχτά είναι τα αυτιά σου. Πώς κάνεις τηλεόραση;” Το είπα σε όλους και δεν έκανα ποτέ ξανά ραντεβού με τον ίδιο διευθυντή".

"Σκεφτείτε να ήμουν μόνη, μάνα με ένα μισθό που πρέπει να βγάλει το ψωμάκι της και να πληρώσει το νοίκι της. Εγώ μπορούσα να τα αφήσω όλα και να γυρίσω πίσω στη Σουηδία. Έγινε με πολλές κοπέλες και μόνο μία είχε το θάρρος και τελικά τον κατήγγειλε" συμπλήρωσε, εξηγώντας ότι έχει πέσει θύμα και σεξουαλικής βίας.

"Είναι συστημικό το πρόβλημα. Γιατί λέμε ότι φταίει το θύμα και όχι ο θύτης. Στην Ελλάδα την ντροπή την κουβαλά το θύμα. Είμαστε τόσο πατριαρχική κοινωνία" κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News