Κ. Μπογδάνος: Eμπρηστική επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βουλευτή της Ν.Δ.

Ελλάδα
Κ. Μπογδάνος: Eμπρηστική επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βουλευτή της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα διπλής εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το απόγευμα της Τρίτης

Άγνωστοι πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο αυτοκίνητο και την πόρτα του σπιτιού του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το απόγευμα της Τρίτης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου newpost.gr, το αυτοκίνητο του βουλευτή καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σημειώθηκαν ζημιές στην εξώπορτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Ν.Δ. για την τρομοκρατική επίθεση

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την τρομοκρατική επίθεση στον βουλευτή κ. Μπογδάνο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατά συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους. Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News