Αλέκος Μάρκελλος: Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού δημοσιογράφου από γνωστό συνάδερφό της

Ελλάδα
Αλέκος Μάρκελλος: Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού δημοσιογράφου από γνωστό συνάδερφό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημοσιογράφος κατονομάζει το καταγγελλόμενο πρόσωπο

Νέες αναταράξεις προκαλεί η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της ΕΡΤ Αλέκου Μάρκελλου, ο οποίος καταγγέλλει μέσω του λογαριασμού στο Facebook, την «απόπειρα βιασμού» σε βάρος μιας δημοσιογράφου- μητέρας ανήλικων παιδιών που βρίσκονταν μάλιστα στο χώρο- από γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση περιγράφοντας την καταγγελλόμενη επίθεση σε δημοσιογράφο:

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Ευκολά τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει».

Η καταγγελία μου στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και από τη στιγμή που την παρέλαβα και επιβεβαίωσα τα στοιχεία του αποστολέα έχω υποχρέωση δημοσιοποίησης.

Φυσικά, ως οφείλω, θα αποστείλω την καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά τις -ευτυχώς, πολλαπλασιαζόμενες- ανάλογες καταγγελίες μετά την αρχή που έκανε -προς τιμήν της,- η κα Σοφία Μπεκατώρου. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Μάρκελλου:

“Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ...

Δημοσιεύτηκε από Alekos Markellos στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News