Θεσσαλονίκη: Με δύο οχήματα του δήμου μεταφέρονται ευπαθείς ομάδες στα εμβολιαστικά κέντρα

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Με δύο οχήματα του δήμου μεταφέρονται ευπαθείς ομάδες στα εμβολιαστικά κέντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με δύο οχήματα, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα διευκολύνει τις ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους, μοναχικούς ή άτομα με κινητικά προβλήματα, στη μεταφορά τους προς τα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Στη διάθεση των πολιτών με κινητικές δυσκολίες τίθεται ειδικό όχημα, το οποίο θα εξυπηρετεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι. Παράλληλα, ένα συμβατικό υπηρεσιακό όχημα θα μεταφέρει μοναχικούς δημότες που δεν διαθέτουν μέσο μετακίνησης, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Πέρα από τη μεταφορά, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μερίμνησε για τη συνοδεία των πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα από νοσηλευτές της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα: 2310 758769, 2310 558624, 2310 558505, 2310 558506, δηλώνοντας την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News