Χαλκίδα: Καταγγελία για νηπιαγωγό που άφησε 4χρονη στο κρύο - ΕΔΕ για το θέμα

Ελλάδα
Χαλκίδα: Καταγγελία για νηπιαγωγό που άφησε 4χρονη στο κρύο - ΕΔΕ για το θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρέμβαση της υπουργού Παιδείας για το θέμα

Ένορκη διοικητική εξέταση μετά την καταγγελία σοκ για νηπιαγωγείο της Χαλκίδας προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας. Όπως ανέφερε η κα Κεραμέως σε άναρτηση στο facebook: «Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε...

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

H καταγγελία για την 4χρονη

Όπως αναφέρει το zougla.gr το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Ιανουαρίου με θύμα είχε ένα 4χρονο κοριτσάκι. Η νηπιαγωγός του για να το "τιμωρήσει" για την άσχημη συμπεριφορά του, το έβγαλε έξω από την τάξη, του έκλεισε την πόρτα και σύμφωνα με την καταγγελία το άφησε να μέσα στο κρύο, να εκλιπαρεί να μπει μέσα.

Για το θέμα ενημερώθηκαν άμεσα οι γονείς του παιδιού.

Η νηπιαγωγός στο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας ανέφερε σύμφωνα με το zougla.gr ότι έπραξε έτσι διότι το κοριτσάκι όρμηξε εναντίον της και άρχισε να χτυπά τους συμμαθητές της, βάζοντας και τη μάσκα στο στόμα της. Μάλιστα μας αναφέρει ότι, το περιστατικό καταγράφηκε στα πρακτικά του νηπιαγωγείου.

Μια μητέρα που περνούσε τυχαία από το σημείο άκουσε τις κραυγές και τράβηξε το αποδεικτικό βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News