Σήφης Βαλυράκης: Σπαραγμός στην κηδεία του πρώην Υπουργού

Κρήτη
Σήφης Βαλυράκης: Σπαραγμός στην κηδεία του πρώην Υπουργού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο

Σε κλίμα οδύνης και σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλοπραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο Παπάγου η κηδεία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες του Σήφη Βαλυράκη είπαν το τελευταίο αντίο στον πολιτικό που «έφυγε» από τη ζωή υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται.

Κεντρικό πρόσωπο, η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, με μια φωτογραφία του συζύγου της στα χέρια, ενώ υποβασταζόταν από τους δυο γιούς τους.

Παρόντες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, κ.κ. Χριστοδουλάκης και Χρηστίδης αντιστοίχως, όπως επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Αντρίκος Παπανδρέου και ο Γιώργος Λιάνης. 

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Κώστας Λαλιώτης και η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τη μέρα που «χάθηκε» ο Σήφης Βαλυράκης και την πιθανή εμπλοκή σκάφους στο θάνατό του.

(Φωτογραφίες INTIME)

(Βίντεο: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News