Σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ όταν έφαγε γλυκό

Ελλάδα
Σε κρίσιμη κατάσταση η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ όταν έφαγε γλυκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς το επόμενο 48ωρο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο

Aγωνία για το 9χρονο κορίτσι από το Βελεστίνο ,που υπέστη αλλεργικό σοκ την περασμένη Δευτέρα στο σχολείο της μετά την κατανάλωση γλυκού, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης .

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς το επόμενο 48ωρο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του κοριτσιού.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της γιαγιάς του παιδιού την Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega που όπως είπε είχε ιστορικό αλλεργιών, ωστόσο το συγκεκριμένο γλυκό δεν της προκαλούσε προβλήματα σε μικρή ποσότητα. "Μπακλαβαδάκι έτρωγε, δεν την πείραζε ποτέ αλλά τώρα το τελευταίο καιρό την πείραζε το μπακλαβαδάκι και δεν το έτρωγε όλο", αναφέρει.

Για καλή τους τύχη, ο πατέρας της μικρής ήταν κοντά στο σχολείο κι όπως περιγράφει η γιαγιά της 9χρονης, λίγο αφότου ειδοποιήθηκε από τον διευθυντή, παρέλαβε τη μικρούλα.

Ο δήμαρχος Βελεστίνου που σύμφωνα με το thetoc.gr είναι οικογενειακός φίλος υποστήριξε στο LIVE NEWS πως όλοι στο σχολείο και στο σπίτι, γνώριζαν τις αλλεργίες της 9χρονης. Μάλιστα, οι δάσκαλοι του κοριτσιού τη ρώτησαν εάν μπορεί να φάει αυτό το γλυκό. Αυτή τους είπε ότι το έχει ξαναφάει και δεν είχε πρόβλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News