Προκλητικός ο προπονητής ιστιοπλοΐας για βιασμό 11χρονης: Να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τι γίνεται σπίτι του

Ελλάδα
Προκλητικός ο προπονητής ιστιοπλοΐας για βιασμό 11χρονης: Να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τι γίνεται σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί της Δευτέρας ο 38χρονος πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 38χρονος προπονητής που συνελήφθη χθες στη Σάμο, ύστερα από ένταλμα για βιασμό ανήλικης αθλήτριας, το οποίο και εκδόθηκε σε βάρος του έπειτα από καταγγελία ότι βίασε πριν εννέα χρόνια 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Ο κατηγορούμενος έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκε στα κρατητήρια μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκτέλεση του εντάλματος και την μεταγωγή του στον ανακριτή.

Σήμερα, κατά την μεταγωγή του, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν επιθυμεί να δηλώσει κάτι, ο 38χρονος απάντησε αναφερόμενος σε πρόσωπο της οικογένειας του θύματος λέγοντας: «να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, οι οποίες απαγγέλθηκαν αφού ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος έλαβε υπό άκρα μυστικότητα καταθέσεις από το θύμα και τους γονείς του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στον κ. Στεφανάτο από τη Σοφία Μπεκατώρου που κατέθεσε, πρώτη μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε με αφετηρία όσα η ολυμπιονίκης υποστήριξε για βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η κ. Μπεκατώρου έδωσε τα στοιχεία της υπόθεσης στον κ. Στεφανάτο, κατόπιν συνεννόησης που είχε με την 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια.

Ο 38χρονος υποστηρίζει πως είχε σχέση με τη νεαρή αθλήτρια όχι ενόσω αυτή ήταν 11 χρονών, αλλά μεγαλύτερη. Αρνείται κάθε πράξη βιασμού υποστηρίζοντας πως όχι μόνο υπήρχε συναίνεση του θύματος αλλά και έγκριση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία τον προέτρεπε να παντρευτεί την κόρη της.

O Τριαντάφυλλος Αποστόλου ζήτησε να δημοσιευτεί το όνομα και τη φωτογραφία του σύμφωνα με το protothema.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News