Βιασμός 11χρονης: Στον εισαγγελέα ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Ελλάδα
Βιασμός 11χρονης: Στον εισαγγελέα ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O 38χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (24/01) στο αστυνομικό τμήμα Σάμου έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας

Στο λιμάνι του Πειραιά υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών ο 38χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (24/01) στο αστυνομικό τμήμα Σάμου έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί την σχετική προκαταρκτική, κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της και αμέσως μετά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου ανακριτή προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του καταγγελλόμενου προπονητή.

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο αμετανόητος προπονητής της 11χρονης -τότε- πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, προσπάθησε να «ξεπλύνει» την αδιανόητη πράξη του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε ένα ανήλικο παιδί και τη μητέρα της.

Από τη Σάμο, όπου διέμενε μόνιμα, ο πρώην προπονητής μίλησε για «σχέση» και όχι βιασμό, για προοπτική γάμου και, με εκφράσεις που προκαλούν την κοινή λογική, προσπάθησε να υποστηρίξει ότι η οικογένεια της πρωταθλήτριας τον πλησίασε για τα λεφτά και ότι μέχρι πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ήθελε να την παντρευτεί, αλλά τώρα πια δεν τη θέλει.

Megatv.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News