Επίθεση στο σταθμάρχη του μετρό: Νέο βίντεο ξυλοδαρμού μέχρι λιποθυμίας, από τους ανήλικους δράστες

Ελλάδα
Επίθεση στο σταθμάρχη του μετρό: Νέο βίντεο ξυλοδαρμού μέχρι λιποθυμίας, από τους ανήλικους δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους επιτίθενται σε παιδί το οποίο… λιποθυμάει από το ξύλο

Γνώριμο φαίνεται πως ήταν το περιστατικό ξυλοδαρμού στο σταθμάρχη του μετρό για τα δύο ανήλικα αδέρφια, αφού, μαζί με την υπόλοιπη παρέα τους είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν σε ανθρώπους.

Πεδίο δράσης των ανηλίκων ήταν το Περιστέρι και το Ίλιον. Στο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα άλλος ανήλικος μαθητής, μετά το τέλος του μαθήματος κυνηγάει και πιάνει συμμαθητή του, τον οποίο και γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Το θύμα μάλιστα καταρρέει λιπόθυμο στον πεζόδρομο, με την υπόλοιπη παρέα να γελάει και να τον χλευάζει που έχασε παντελώς τις αισθήσεις του, δεχόμενος μόνο μια γροθιά.

Όλοι εναντίον ενός

Ο ανήλικος είναι τελείως ανυπεράσπιστος, καθώς σ’ όλη την διαδρομή που τον καταδιώκει ο ανήλικος, εκείνος μάταια προσπαθεί να ξεφύγει…

Μάλιστα όλη τη διαδρομή με το κυνηγητό «απαθανατίζει» η παρέα με την κάμερα των κινητών τους τηλεφώνων.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα δυο αδέλφια που ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον σταθμάρχη, σύμφωνα με το newsit.gr καταληστεύουν συμμαθητές τους αρπάζοντάς τους κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα.

Μάλιστα στο ΕΠΑΛ του Περιστερίου αλλά και σ’ άλλα σχολεία της πόλης η δράση τους είναι τόσο διαδεδομένη που στο άκουσμα του ονόματος τους τα παιδιά-θύματα ενδίδουν στον εκβιασμό και παραδίδουν από μόνα τους ότι κουβαλούν επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι.

Και αυτό, για να αποφύγουν το ξύλο και την χλεύη, καθώς η παρέα των τραμπούκων συνήθιζε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατορθώματά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News