Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Τι ισχυρίστηκαν οι νεαροί: «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε»

Ελλάδα
Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Τι ισχυρίστηκαν οι νεαροί: «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για δύο αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ζουν με την μητέρα τους στο Περιστέρι

 «Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε γιατί αφού μας έκανε παρατήρηση μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και γι´ αυτό δεν πήγαμε στην αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε...».

Αυτά είπαν χθες αργά το βράδυ στους αστυνομικούς τα δυο αδέλφια που συνελήφθησαν για το ξυλοδαρμό του υπαλλήλου του Μέτρο.

Περισσότερες όμως εξηγήσεις θα δώσουν στις δικαστικές Αρχές, καθώς η διαδικασία του αυτοφώρου είχε περάσει και άρα απολογία θα δώσουν στον ανακριτή.

Πάντως, όταν οι αστυνομικοί τους ρώτησαν γιατί το έκαναν η απάντηση τους ήταν αυτή και μάλιστα περισσότερο άρχισαν να δικαιολογούνται για το φόβο τους μετά το ξυλοδαρμό, καθώς όπως έλεγαν δεν είχαν καταλάβει εκείνη τη στιγμή τι ακριβώς είχαν κάνει και μετά όταν είδαν και τα βίντεο τους κυρίευσε ο φόβος της σύλληψης.

Οι δυο νεαροί είναι αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ζουν με την μητέρα τους στο Περιστέρι.

Χθες το βράδυ την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους οι αστυνομικοί που λίγη ώρα πριν τους είχαν ταυτοποιήσει , τους συνέλαβαν.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει και η ανάμειξη στην υπόθεση και αστυνομικού ο οποίος διατηρεί επαφές με την μητέρα και τα παιδιά και ήταν σύμφωνα με τη δικογραφία, αυτός που συμβούλευε τα ανήλικα για τις κρυψώνες που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν.

Χθες το βράδυ εμφανίστηκε και στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών για να ρωτήσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, το λόγο που συνελήφθησαν τα δυο αδέλφια.

Κατηγορείται για υπόθαλψη και παράβαση καθηκόντων.

Φωτογραφία αρχείου: INTIME

dikaiologitika

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News