15χρονη έδωσε εντολή να ξυλοκοπήσουν 16χρονη στη μέση του δρόμου - Προσπάθησαν να την πνίξουν

Ελλάδα
15χρονη έδωσε εντολή να ξυλοκοπήσουν 16χρονη στη μέση του δρόμου - Προσπάθησαν να την πνίξουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έγινε στην Ερμού, μπροστά σε κόσμo

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 16χρονης για τον ξυλοδαρμό της ίδιας και δύο ακόμη νεαρών στον πεζόδρομο της Ερμού.

Όλα συνέβησαν μεσημέρι Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ερμού.

Η μαθήτρια που είναι γεννηθείσα το 2004 βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της γεννηθέντες το 1993 και το 2003. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της η 15χρονη και αφού την κοίταξε στα μάτια, έδωσε εντολή στους τέσσερις περίεργους άνδρες που στέκονταν πίσω της να επιτεθούν στο κοριτσάκι. Και το έκαναν. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών διερχόμενων, όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την δέρνουν ανελέητα ενώ προσπάθησαν και να την πνίξουν. Άγριο ξύλο έφαγαν και οι δύο φίλοι της μαθήτριας.

Οι δράστες αμέσως μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, μαζί με την εντολέα τους ενώ τα θύματα μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες. Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη περιέγραψε το σκηνικό και είπε ότι γνώριζε πολύ καλά την 15χρονη όμως όπως ισχυρίστηκε δεν μπορεί να φανταστεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια.

Η ανήλικη αναζητείται καθώς έχει ταυτοποιηθεί ενώ οι τέσσερις μυστήριοι τύποι που έλαβαν την φρικτή εντολή από τη μαθήτρια αναζητούνται καθώς κανείς δεν τους αναγνώρισε.

Πηγή: protothema.gr

(Φωτογραφία Unplash) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News