Ελλάδα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άντρες»

Όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η οικογένεια της 19χρονης που παραμένει εξαφανισμένη εδώ και μήνες, όταν βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα της 38χρονςη Κινέζας στα Βίλια.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας, επισημαίνει ότι υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες ότι η 19χρονη κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άντρες και εικάζει ότι από τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τον κόσμο να είναι ευαισθητοποιημένος απέναντι στο θέμα, δεν αποκλείει την περίπτωση οι άντρες αυτοί να της έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι κρατείται από δύο άντρες παρά τη θελησή της. Μάλιστα, την έχουν δει στο Βόλο και στην Αθήνα, είναι ακριβώς η ίδια μαρτυρία. Μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα, εικάζω  ότι μπορεί να έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στην εξωτερική  εμφάνιση της 19χρονης, μπορεί να της έχουν κόψει τα μαλλιά, μπορεί να της έχουν βάλει περούκα, δεν γνωρίζω. Οι έρευνες συνεχίζονται και η έκκλησή μας είναι ότι οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, να μιλήσει έστω και ανώνυμα» λέει ο κ. Ντούγκας στο protothema.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια