Ελλάδα

Πελώνη: «Φρένο» στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών, μετά... τις selfie

Την αντίδραση του Μαξίμου έφερε η δημοσιοποίηση της στιγμής του εμβολιασμού των κυβερνητικών στελεχών

«Φρένο» στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών βάζει το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος σε ραδιοφωνική της συνέντευξη τόνισε ότι «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης και μέχρι χθες είχαν εμβολιαστεί 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν. «Εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό.

Δεν θα ισχύσει δηλαδή η λίστα των 126 (όλων των υπουργών, γενικών γραμματέων κλπ).

Έγιναν εμβολιασμοί 66 προσώπων έως 29/12:

5 πολιτειακοί παράγοντες (συμβολικοί εμβολιασμοί),

1 εκπρόσωπος εκκλησίας (συμβολικός εμβολιασμός),

42 κυβερνητικά στελέχη (εμβολιασμός για λόγους συνέχειας του κράτους) και

18 ένστολοι (εμβολιασμός για λόγους συνέχειας του κράτους)

«Το Μαξίμου αποδοκιμάζει πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών»

Τέλος, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατούσε δυσφορία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έντονες παρατηρήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους υπουργούς και στους συνεργάτες του, όχι μόνο για τους εμβολιασμούς πολιτικών και κρατικών στελεχών που προηγήθηκαν των υγειονομικών, αλλά επειδή το πανηγύριζαν με φωτογραφίες και αναρτήσεις στα social media.

Πηγή: iefimerida.gr

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια