Ελλάδα

Η απάντηση για τον φυσιολογικό ορό στα εμβόλια και τις θεωρίες συνωμοσίας

Τι απαντά η Ελένη Πέτρακα για όσους είπαν ότι ο Πρωθυπουργός έκανε αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό

Απάντηση έδωσε μέσω του Facebook στις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έκαναν οι πολιτικοί, η Ελένη Πέτρακα. Η αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδιας Νοσοκομειακού Προσωπικού και νοσηλεύτρια μίλησε  σύμφωνα με το ethnos.gr για την ανάρτηση αυτή στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, εξωγώντας όλη τη διαδικασία που ακολουθείται για να μπορέσει να γίνει το εμβόλιο στον καθένα και διευκρίνισε πως ο φυσιολογικός ορός, ως διαλύτης είναι απαραίτητος για να γίνει χορηγήσιμη η ουσία που περιέχει το φιαλίδιο.

Η ανάρτηση της κυρίας Πέτρακα που συζητήθηκε:

«Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω....

"Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο" λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Ας ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια