Λουτράκι: Αυτοκτόνησε 36χρονος επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών - Το σημείωμα και οι τελευταίες στιγμές με την οικογένειά του

Ελλάδα
Λουτράκι: Αυτοκτόνησε 36χρονος επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών - Το σημείωμα και οι τελευταίες στιγμές με την οικογένειά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σημείωμα είχε «οδηγίες» για τη κηδεία του και το μοίρασμα της περιουσίας του

Στο πένθος βυθίστηκε το Λουτράκι μετά την αυτοκτονία τα ξημερώματα του Σαββάτου ενός γνωστού επιχειρηματία στον κλάδο της εστίασης στην περιοχή, μόλις 36 ετών.

Ο 36χρονος έφυγε χθες στο βράδυ από το σπίτι του, προαναγγέλοντας το θάνατό του στην σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του, που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν. Εξαφανίστηκε με την μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η Αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε από την οικογένεια.

Ο άντρας, βρέθηκε από τους αστυνομικούς νεκρός περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου. Η ώρα θανάτου του, εικάζεται γύρω στη 1.00 – 2.00 τα ξημερώματα.

Το σημείωμα

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, που αφήνει την περιουσία του και άλλα.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας ήταν πολύ αγαπητός, πολύ επιτυχημένος και πάντα γελαστός.

Τίποτα δεν προμήνυε το απονενοημένο διάβημά του.

Πηγή: thetoc.gr

(Φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News