Τραγωδία στον Βόλo - Γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του

Ελλάδα
Τραγωδία στον Βόλo - Γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση πως γιατρός στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 5ο όροφο.

Ο 62χρονος νευροχειρουργός, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική, καθώς την περασμένη Παρασκευή είχε κάνει άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr, ο γιατρός έφυγε απ΄το δωμάτιό του και κατευθύνθηκε προς τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, όπου έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το παρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτιρίου.

Σοκαρισμένοι ασθενείς που ανέμεναν στον εξωτερικό χώρο του Τμήματος Επειγόντων είδαν την πτώση του γιατρού, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν γιατροί και νοσηλευτές και απομάκρυναν το πτώμα του από το σημείο. Αμέσως έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενω γιατροί και νοσηλευτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις είχε κάνει ο γιατρός.

Είχε επιχειρήσει και πάλι να δώσει τέλος στη ζωή του

Tην Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ο άνδρας είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά είχε ενημερώσει συγγενή του για το που βρίσκεται και μετά από έρευνες τον εντοπίστε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Φωτογραφία: Rawpixel

newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News