Ομολόγησε πως τεμάχισε και έθαψε τη γυναίκα του, 22χρόνια μετά - Το έγκλημα έχει, πλέον, παραγραφεί

Ελλάδα
Ομολόγησε πως τεμάχισε και έθαψε τη γυναίκα του, 22χρόνια μετά - Το έγκλημα έχει, πλέον, παραγραφεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε φυλακιστεί για τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά και πρώην συντρόφου του

Είκοσι δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να παραδεχτεί πως εκείνος ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στη ζωή της συζύγου του.

Ο Σ.Κ. αποφυλακίστηκε πρόσφατα μετά την πολυετή καταδίκη του για τις δολοφονίες δύο γυναικών: της μητέρας του παιδιού του αλλά και της πρώην συντρόφου του στην Ελβετία.

Και τώρα, 22 χρόνια μετά, ομολόγησε στην ίδια του την κόρη ότι σκότωσε τη μητέρα της τη νύχτα της 22ας Αυγούστου του 1998 στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Της υπέδειξε και ένα σημείο που όπως λέει έθαψε την άτυχη Τάνια Χαριτοπούλου. Το τρίχρονο τότε κοριτσάκι ήταν μάρτυρας του εγκλήματος. Τώρα μπλέκει στην υπόθεση και συγγενικό του πρόσωπο. Ισχυρίζεται ότι συμμετείχε τόσο στο έγκλημα, όσο και στην ταφή, κάτι που το πρόσωπο αυτό αρνείται.

Συγκρατούμενός του που είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη, είχε υποστηρίξει ότι ο Σ.Κ. του ομολόγησε στις φυλακές μία νύχτα που είχε πιει, πως τεμάχισε την Τάνια και πέταξε τα κομμάτια της στα σκουπίδια. Σε έρευνα στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και το παιδί, η δημοσιογράφος είχε βρει ανθρώπινα κομμάτια στο μπάνιο, που όπως αποδείχθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ανήκαν στην Τάνια Χαριτοπούλου.

Η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του, μίλησε με τον ίδιο, αλλά και με το συγγενικό πρόσωπο που εμπλέκει ξαφνικά στην όλη ιστορία.

«Υπέδειξα το σημείο, αλλά δεν το θυμάμαι εγώ. Η **** ξέρει τι έγινε και πού τη θάψαμε. Μαζί ήμασταν… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Έχουν αλλάξει τα μέρη εκεί. Η **** όμως που έμενε εκεί και πήγαινε βόλτες συνέχεια, ξέρει καλύτερα. Εκείνη μου είχε υποδείξει το χώρο. Δεν μπορούσα να την κουβαλήσω μόνος μου και την κουβαλήσαμε μαζί. Να πιεστεί λίγο να δείξει το ακριβές σημείο», είπε.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, γιατί το κάνει αυτό τώρα και αναστατώνει τόσες οικογένειες, ανέφερε:

«Το κάνω γιατί με παρακάλεσε η κόρη μου. Και επειδή είναι παιδί μου και έχει τραβήξει τόσα, έχω την υποχρέωση να της πω την αλήθεια

Η απάντηση της γυναίκας που κατονομάζει σαν συνεργό…

«Κυρία Νικολούλη, τι είναι αυτά τα πράγματα είκοσι δύο χρόνια μετά; Εγώ την Τάνια την αγαπούσα. Θα της έκανα κακό; Υπήρχε περίπτωση να ήξερα που την πέταξε και να το έκρυβα; Ο Σπύρος τα λέει αυτά γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση, επειδή τον κατέδωσα. Συνέχεια έλεγε στον άντρα μου ότι τον πρόδωσα. Την αλήθεια είπα. Όλα αυτά τα ισχυρίζεται τώρα γιατί δεν θέλει να πλησιάσω την κόρη του. Την έπεισε με χίλια δυο ψέματα να του μιλήσει. Να τον αποδεχτεί. Αν θυμάστε είχα αλλάξει την κατάθεση μου τότε. Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί αυτός με πίεζε και με απειλούσε. Δεν μου ανέφερε ποτέ που την έθαψε και πιστεύω ότι το πραγματικό σημείο δεν πρόκειται να το αποκαλύψει ποτέ. Μην ξεχνάτε ότι όταν μου έφερε το παιδί που έκλαιγε, μου είπε ότι δε θα τη βρουν ούτε σε διακόσια χρόνια», κατέληξε η μάρτυρας.

Είπε στην κόρη του ότι εδώ έθαψε τη μητέρα της…

Ο Νίκος Αρβανιτάκης, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Τάνιας Χαριτοπούλου, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» από το σημείο που υπέδειξε ο Σ.Κ. στις Αρχές.

«Συγκλόνισε το πανελλήνιο αυτή η δολοφονία. Σε μία πρόσφατη επικοινωνία με την κόρη του, ζήτησε να την επαναπροσεγγίσει. Η ίδια αποδέχθηκε την πρότασή του και απαίτησε να της υποδείξει σε ποιο σημείο έθαψε τη μητέρα της. Ήταν η πρώτη φορά που ομολόγησε την πράξη του, καθώς από την αρχή αρνούνταν την ανάμειξή του. Ισχυρίστηκε πως είχε βοήθεια και από κάποιο άλλο πρόσωπο, πιθανόν συγγενικό. Λέει ότι την τύλιξε με ένα χαλί, την μετέφερε και την έθαψε στο συγκεκριμένο σημείο κοντά σ’ εκείνα τα δέντρα, που τότε ήταν δενδρύλλια. Ήρθαν αστυνομικοί και σκάψανε όλη την περιοχή, δεν βρέθηκε όμως κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία νομική διάσταση στην όλη διαδικασία, αφού έχουν παραγραφεί τα όποια αδικήματα, κάτι το οποίο γνωρίζει. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

https://www.youtube.com/watch?v=qixXDPYCP1k?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

 Τι λέει η σύντροφός του…

«Εγώ είμαι η αρραβωνιαστικιά του. Παρόλο που είμαστε μαζί λίγο καιρό, θέλω να είμαι δίπλα του σε όλο αυτό. Μεγαλώνουμε μαζί το τετράχρονο παιδί μου. Είναι ένας τρυφερός και ήσυχος σύντροφος. Δεν ισχύει ότι την τεμάχισε και την έθαψε. Αυτά είναι ψέματα», είπε και συνέχισε: «Σε εμένα υπέδειξε πρώτη η **** το σημείο που την πέταξαν. Δεν την έθαψαν…»

Πηγή: anikolouli.gr

(Φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News