Ελλάδα

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Γιάννης Πλακιωτάκης έπειτα από 17 μέρες ταλαιπωρίας

Πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας θα λάβει εξιτήριο

Το πρώτο ευχάριστο νέο ήρθε για τον Κρητικό υπουργό. Έπειτα από 17 ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ. Η κατάσταση της υγείας του είναι βελτιωμένη, ωστόσο είναι ταλαιπωρημένος και θα βρίσκεται για κάποιες ακόμα μέρες υπό παρακολούθηση. Πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας  σύμφωνα με το ethnos.gr θα λάβει εξιτήριο.

Ο υπουργός Ναυτιλίας παρέμεινε στη ΜΕΘ για περισσότερες από δύο εβδομάδες, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό. Ο κ. Πλακιωτάκης μέσω του facebook, ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν να αναρρώσει γρήγορα.

«Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας. Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου είμαι καλύτερα. Κατέθεσα στη Βουλή την ομιλία μου για τον προϋπολογισμό με όσα σημαντικά κάναμε για τη ναυτιλία  και τη νησιωτικότητα το 2020 και όσα ακόμη πιο σημαντικά έχουμε δρομολογήσει για το 2021», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας. Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου είμαι καλύτερα. Κατέθεσα στη...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Πλακιωτάκης - Giannis Plakiotakis στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια