Τραγωδία στην Αντίπαρο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – 3 νεκροί

Ελλάδα
Τραγωδία στην Αντίπαρο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – 3 νεκροί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βουτιά» οχήματος στο λιμάνι της Αντιπάρου

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Αντίπαρο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του cyclades24.gr, αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Αντιπάρου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρεις επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι φέρεται να είναι και οι τρεις νεκροί.

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες από Επαγγελματία δύτη προκειμένου να τους ανασύρουν.

Μαρτυρία σοκ: «Βούτηξα στο νερό να τους σώσω αλλά ήταν αργά»

Αυτόπτης μάρτυρας που βούτηξε στα παγωμένα νερά για να σώσει τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου περιγράφει στο protothema.gr τις αγωνιώδεις προσπάθειές του

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στο λιμάνι της Αντιπάρου όπου τρεις άνθρωποι έπεσαν με το αυτοκίνητο στο νερό και παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός τους με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τα τρία άτομα μίλησε στο protothema.gr και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Βούτηξα αλλά δεν κατάφερα να βγάλω κάποιον έξω. Ήταν αρκετά βαθειά. Το αυτοκίνητο βυθίστηκε πολύ γρήγορα. Από όσα είδα και άκουσα έγιναν τα εξής. Το αυτοκίνητο έφυγε σαν βολίδα. Σπινιάρισε και χτύπησε πάνω σε ένα στύλο που έχουμε μία σημαία. Την έσπασε και έπεσε στη θάλασσα», ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr ο Δαμιανός Παλιολόγος, ο ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησε να απεγκλωβίσει τα τρία άτομα. «Κόλλαγε το γκάζι τους σύμφωνα με τα όσα λένε. Μάλλον έβαλε μπροστά το αμάξι και έφυγε βολίδα», συνέχισε στις δηλώσεις του ο κ. Παλαιολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες - από το νησί - το ζευγάρι δεν είχε καταγωγή από την Αντίπαρο αλλά διατηρούσε σπίτι τα τελευταία χρόνια. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας καθώς και δύτες που βούτηξαν για να ανασύρουν τους τρεις επιβάτες. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα και ο οδηγός του δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποφύγει την πτώση στο νερό.

«Δεν πρόλαβε να αντιδράσει ο οδηγός, δυστυχώς. Αυτό είδα και αυτό κατάλαβα. Το ζευγάρι δεν είναι από την Αντίπαρο. Έχουν ένα δικό τους σπίτι και το μισό χρόνο είναι στην Αντίπαρο», συνέχισε ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας.

Πληροφορίες από το Λιμενικό αναφέρουν πως διενεργείται ήδη προανάκριση για το συμβάν προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Φωτογραφία: cyclades24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News