Παρουσία ΥΕΘΑ o εορτασμός του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στη ΣΝΔ

Ελλάδα
Παρουσία ΥΕΘΑ o εορτασμός του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στη ΣΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικολάου Παναγιωτόπουλου στον εορτασμό του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στη ΣΝΔ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Όπως ανακοινώθηκε, ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

Στην τελετή τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή συνωστισμού και τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε χρόνια πολλά στο Πολεμικό Ναυτικό για τη σημερινή εορτή του προστάτη του Αγίου Νικολάου με ανάρτησή του στο twitter.

«Εορτάζει το Πολεμικό μας Ναυτικό και ο Προστάτης του 'Αγιος Νικόλαος. Εορτάζουν οι υπερασπιστές της εθνικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς! Χρόνια πολλά!» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας.

(Φωτογραφία: twitter) 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News