Κορωνοϊός: Κατέληξε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Δράμας

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Κατέληξε νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Δράμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τη δεύτερη νοσηλεύτρια που φεύγει από τη ζωή από το Νοσοκομείο της Δράμας

Κατέληξε και δεύτερη νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο της Δράμας, πρόκειται για τη δεύτερη  απώλεια εργαζομένου από κορωνοϊό που μετράει το Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, πρόκειται για μία 59χρονη νοσηλεύτρια, η οποία έχασε τη μάχη τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, έπειτα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλεία. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Δράμας, Γιάννη Παπαδόπουλο, η νοσηλεύτρια δεν έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, αλλά έπαιρνε χάπια για την πίεσή της.

Η 59χρονη εργαζόταν επί 36 χρόνια στο Νοσοκομείο της Δράμας, με το μεγαλύτερο μέρος του εργασιακού της βίου να το περνά ως προϊσταμένη στη Μονάδα Καρδιάς. Στις αρχές Νοεμβρίου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Δράμας. αλλά η υγεία της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στις 7 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τις τελευταίες μέρες διασωληνώθηκε και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου εξέπνευσε.

Να σημειωθεί ότι έγινε πριν από λίγες μέρες γιαγιά, ενώ θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν η κόρη της και το νεογέννητο βρέφος. Πρόκειται για τη δεύτερη νοσηλεύτρια που φεύγει από τη ζωή από το Νοσοκομείο της Δράμας, αφού πριν από λίγες μέρες έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και μία 52χρονη επίσης στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Επίσης, τραγικό είναι και το γεγονός ότι πέθαναν από κορωνοϊό και οι δύο σύζυγοι των νοσηλευτριών, 61 και 58 ετών.

Άλλοι δύο εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο της Δράμας νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Ένας νοσηλευτής στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και μία νοσηλεύτρια στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News