Δ. Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας» 

Κρήτη
Δ. Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στα σενάρια για εκλογές

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV υποστηρίζοντας ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης σε μία σειρά θεμάτων που αφορούν την πανδημία έχει αποτύχει παταγωδώς κάνοντας λόγο για μία εγκληματική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση δημιούργησε κλίμα εφησυχασμού και χαλάρωσης μετά το πρώτο lockdown με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει στο μέτωπο των κρουσμάτων. 

Στην συζήτηση τέθηκε και το θέμα του νέου πτωχευτικού κώδικα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να δηλώνει ότι πλέον δίδεται η χαριστική βολή σε μία κοινωνία που δοκιμάζεται, ενώ απάντησε και στις επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση αναφορικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στα σενάρια για εκλογές τονίζοντας ότι ο δρόμος για μία πολιτική σύγκρουση με την Νέα Δημοκρατία θα ανοίξει και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δώσει λογαριασμό για την πολιτική που ακολουθεί μόλις η πανδημία οδηγηθεί σε ύφεση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News