Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στη σημερινή ενημέρωση μετά το σάλο για τον ακριβή αριθμό κρουσμάτων

Ελλάδα
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στη σημερινή ενημέρωση μετά το σάλο για τον ακριβή αριθμό κρουσμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα δώσει απαντήσεις για το αν είναι ο έγκυρος ο αριθμός κρουσμάτων

Μετά τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τον αριθμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού και κατά πόσον αυτός είναι έγκυρος, το «παρών» στη σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας θα δώσει και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ έχει χαρακτηρίσει αποκυήματα νοσηρής φαντασίας» δημοσιεύματα που «φιλοξενούνται» σε κυριακάτικα έντυπα για παράλληλα συστήματα καταγραφής. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει ότι «συκοφαντούν τους 2.500 εργαζόμενους, οι οποίοι για 10 μήνες βρίσκονται με αυταπάρνηση, καθημερινά, σε όλη την Ελλάδα, για να προστατέψουν τη Δημόσια Υγεία». 

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Παράλληλα, στην ενημέρωση θα συμμετέχει σύμφωνα με το ethnos.gr και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News