Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ευελπίδων με χειροπέδες

Ελλάδα
Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ευελπίδων με χειροπέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός τραγουδιστής φορούσε χειροπέδες, συνοδευόταν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και φυσικά φορούσε και μάσκα

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε ο Νότης Σφακιανάκης, ύστερα από τη σύλληψή του το βράδυ της Κυριακής για παραβίαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Κληθείς να σχολιάσει τη σύλληψή του, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φέρεται να ψέλλισε τη λέξη «εγκληματίας», δείχνοντας μ' αυτό το δηκτικό σχόλιο την ενόχλησή του για όλη την τροπή που πήρε η υπόθεσή του.

Ο Νότης Σφακιανάκης φορούσε χειροπέδες, συνοδευόταν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και φυσικά φορούσε και μάσκα στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Πώς έγινε η σύλληψη

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη κατά τους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Φωτογραφία: INTIME

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News